Magazin Servicii Auto

Tractari Auto la cele mai bune preturi, incepand de la 90 lei. Profesionistii Remorcari Auto ASV va stau la dispozitie 24 din 24, cu servicii de TRACTARE AUTO in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, va putem ajuta cu diverse servicii de tractare auto si in afara judetului.

Tractarea AUTO incepe din momentul discutiei telefonice cu clientul. In care ne spune despre ce avarie sau problema este vorba. Intotdeauna incercam sa aflam locatia exacta a autoturismului. Sau o facem in drum spre client pentru a castiga timp.

Din momentul apelului telefonic, sfatuim clientii sa puna in functiune luminile de avarie. In cazul in care acestea mai functioneaza si nu exista vreo defectiune electrica.

De asemenea, ii sfatuim sa instaleze pe carosabil, in fata/spatele autoturismului, pe aceeasi banda de circulatie, triunghiurile reflectorizante. Distanta acestora este de cel putin 30m de autoturism. Astfel sa poata fi observate din timp de ceilalti participanti la trafic care se apropie de vehiculul avariat.

Tractari Auto

Un alt aspect important este ca pasagerii sa astepte in afara masinii acestora si sa astepte sosirea Autospecialei noastre. Imediat ce aceasta a ajuns, ei vor putea urca in masina de tractari. Odata ce autovehiculul lor a fost preluat si asigurat. Avem grija intotdeauna ca masina tractata sa nu fie avariata si de noi, cum am auzit ca s-a mai intamplat in cazul altor companii. Alegem cel mai eficient si sigur mod de ridicare pe Autoplatforma a acesteia.

Masina este tractata pe platforma cu ajutorul troliului electric din dotarea autospecialei. Acesta are un cablu din otel, cu diametrul de 10 mm si o putere de tractiune de pana la 7 t.

Ulterior, asiguram toate cele 4 roti ale masinii. Pentru asta se folosesc chingi speciale pentru fixarea anvelopelor de platoul autoplatformei. Ele sunt perfect proiectate pentru strangerea permanenta a vehicului. Dar si pentru protectia acestuia pe tot parcursul deplasarii.

Ashville Cars Trans ofera un mod calm si prudent de condus. Siguranta clientilor si a masinii transportate este cel mai important factor pentru noi. De acest proces de ridicare al masinii se ocupa doar profesionistii nostri.

De la infiintare am cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii. Si am devenit un concurent important pe piata de TRACTARE AUTO din Bucuresti si imprejurimi.

Ne dorim sa ne satisfacem toti clientii si partenerii, prin servicii de tractare auto de cea mai inalta calitate. Printre care enumeram: tractari auto, remorcari, transport diverse, reparatii aeroterme auto, etc.

Afișez 1–8 din 9 rezultate

 • Reparatii Aeroterme Auto

  Aeroterma / Ventilatorul de habitaclu scoate zgomote ciudate, scartaie sau nu mai porneste? Rezolvam orice problema aparuta la aeroterma/ventilatorul autoturismului dvs, intr-un timp foarte scurt.

 • Reparatii Aeroterme Auto „treapta 4”

  Daca rezistenta s-a ars, ventilatorul va functiona numai la cea mai mare viteza/ treapta. Rezistenta termica se arde atunci cand aeroterma nu mai functioneaza in parametrii corecti.

 • Reparatii Electroventilatoare

  Service-ul nostru dispune de cele mai noi echipamente de diagnosticare, iar tehnicienii nostri complet pregatiti au in medie 10 ani de experienta in domeniul auto.
  Vom identifica orice problema, vom stabili ce componente/piese ar necesita reparatie/inlocuire si apoi vom discuta cu dvs. inainte de a incepe reparatia.

  Reparatii Electroventilatoare

 • Reparatii Ventilator Habitaclu

  Reparatii Aeroterme Auto Bucuresti; Aeroterma masinii dvs. scoate zgomote ciudate, scartaie sau nu mai porneste pe toate treptele ventilatorului? Siguranta termica e arsa? Rezolvam orice problema aparuta la aeroterma automobilului dvs, intr-un timp foarte scurt. Majoritatea service-urilor auto din Romania va vor recomanda a cumpara o AEROTERMA noua, nu si aici. Aeroterma este o piesa care se poate repara si curata, pentru a functiona ca si cum ati fi cumparat-o de noua. Asadar, nu este nevoie de investitii suplimentare, decat acea investitie pentru a repara aeroterma.

 • Tractari Auto autostrada A2

  Tractari Auto autostrada A2. Firma noastra Ashville Cars Trans va sta la dispozitie pentru orice tractare de pe Autostrada A2, 24 din 24.

 • Tractari Auto autostrada A3

  Tractari Auto Autostrada A3, un serviciu rapid si eficient de tractare auto-moto. Este cel mai potrivit si la indemana atunci cand masina se defecteaza. In momentul de urgenta, profesionistii nostrii ajung rapid la locatia dvs., oriunde v-ati afla. Daca v-a lasat masina in orice loc al orasului, nu este deloc o idee buna sa chemati mecanicul auto.

 • Tractari Auto Bucuresti 24/24

  Remorcarea si transportul autoturismelor/motocicletelor sunt disponibile 24/7. Echipa noastra utilizeaza cele mai noi echipamente si accesorii de fixare/ancorare. Inclusiv centuri acoperite cu cauciuc si nailon, pentru remorcare 100% fara daune. Fara zgarieturi, fara scuze garantate!

  Nu uitati sa vizitati site-ul nostru www.tractariautoasv.ro pentru articole utile si daca se intampla sa aveti nevoie de servicii de remorcare oriunde in Bucuresti, Ilfov sau in tara – nu ezitati sa ne contactati!

  Suntem disponibili 24/7 si vom fi mai mult decat fericiti sa fim alegerea dvs. numarul unu pentru asistenta rutiera!

 • Tractari Auto Ilfov

  Tractari Auto Ilfov – in majoritatea situatiilor, primul lucru este sa tragi masina in afara drumului. Astfel incat sa nu stea in calea altor vehicule. Sa ramai in mijlocul unui drum aglomerat va creste semnificativ sansele de a fi loviti de o alta masina si de a va ranii.

×