Reparatii Aeroterme Auto Bucuresti

 

Reparatii Aeroterme Auto; Aeroterma masinii dvs. scoate zgomote ciudate, scartaie sau nu mai porneste pe toate treptele ventilatorului? Siguranta termica e arsa? Rezolvam orice problema aparuta la aeroterma automobilului dvs, intr-un timp foarte scurt.

Reparatii Aeroterme Auto la cele mai bune preturi din Bucuresti. Cu o experienta in industria auto de peste 20 de ani, profesionistii ASV Auto va vor repara aeroterma si o vor curata, pentru a arata ca si noua.

Reparatii Aeroterme Auto in Bucuresti si imprejurimi

Majoritatea service-urilor auto din Romania va vor recomanda a cumpara o AEROTERMA noua, nu si aici. Aeroterma este o piesa care se poate repara si curata, pentru a functiona ca si cum ati fi cumparat-o de noua. Asadar, nu este nevoie de investitii suplimentare, decat acea investitie pentru a repara aeroterma.

Reparatii Aeroterme Auto Bucuresti
Reparatii Aeroterme Auto Bucuresti

Reparatia aerotermei dureaza aproximativ o jumatate de ora, iar pretul porneste de la 100 de lei si poate creste in functie de complexitatea lucrarii. Reparatia beneficiaza de 12 luni garantie. Pentru efectuarea reparatiei este nevoie sa veniti cu masina la garajul nostru, dar nu este obligatoriu. Daca nu puteti veni dvs., unul dintre profesionistii nostri se va deplasa la dvs.

Aeroterma Auto Bucuresti
Aeroterma Auto Bucuresti

 

Sunati acum pentru o evaluare completa a aerotermei: 0729.129.037

Domeniul nostru de activitate, tractari auto, ne face raspunzatori sa fim profesionali, prompti, indrazneti si curajosi. Astfel putem face fata cu brio oricarei situatii.

De la infiintare am cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii, devenind un concurent important pe piata de tractari auto din Bucuresti si imprejurimi.

Ne dorim sa ne satisfacem toti clientii si partenerii, prin servicii de tractari auto de cea mai inalta calitate, dar si de reparatii aeroterme, printre care enumeram: tractari auto, remorcari, transport diverse etc.

inlocuire aeroterma auto / inlocuire motoras aeroterma / schimb rezistenta aeroterma / inlocuire siguranta termica

×